kampenmedpco.blogg.se

pcos ,2 barn , 1 katt och 1 gubbe + hus på landet i sköna norr.

Somnar själv och nya rollen.

Allmänt Permalink1
Vår stora lilla flicka! Hennes framsteg i sömnen går så fort. Sen Tilly kom har hon sovit lite dåligt med många uppvak. Men nu börjar de vända sen vi slutade sitta hos henne. Nu ligger vi i vårt sovrum (viker tvätten bruka vi säga) tills hon somnat,sen stänger vi dörren och kan gå ner. Oftast blir hon ledsen en stund när vi lämnar henne. Men ikväll berättade jag att efter jag läst en saga så går jag och ordnar tvätten. De va några bedjande ord om att hon ville ja skulle sitta på stolen. Men vi kramades en stund sen gick jag. Inom 15 minuter(inkl sagan) så sov hon med sina nytvättade kaniner. Ja blir så stolt. Vaknar oftast bara 1 gång nu med. Och det är innan vi lagt oss. Blir gråtfärdig över hur stor hon är nu! 

Hon växer in i sin roll som storasyster så ofantligt bra ❤ hon är världens bästa storasyster. Vill mysa och hålla Tilly ständigt och blir ledsen om vi säger nej. Hon ska alltid vara nära och hålla koll. Vill hjälpa med allt. Är så glad att Tilly tar flaska så hon även får va delaktig med matning ibland.

Tillys sömn är olika, ingen direkt rutin förutom att om hon sover för länge på kvällen innan vi lägger oss så vaknar hon vid 3 och somnar inte om förrän 2-3 h senare. Så vi måste väcka henne runt 22-23 för att hon ska somna gott för natten sen. Natten mot måndag somnade hon 12 och sov till 6 utan att äta. Helt galet. Sen sov vi vidare mellan 7- 10 🤣🙌🏼 

Ang amningen så här jag ammat sista 3 nätterna. Har gått ok. Vi va vakna 3h en natt. Så vi kommer fortsätta ge flaska istället så alla får sova. Amningen krånglar fortfarande. De ser inget problem med tungbandet enligt läkaren på bvc. Så ska ev ringa tillbaka till amningsmott och be om en tid där för att verkligen utesluta de helt. För de är jobbigt för både henne och mig när de är såhär. Hon äter enbart under tiden utdrivningen är igång själv. När den slutat så orkar hon inte så mkt mera då hon som sagt har fel tar och käkarna och läpparna jobbar ist för tungan. Men vi får se hur jag gör. Vill helst inte gå över helt på ersättning innan hon är iaf 3-4 månader. Jag älskar amningen just nu..
Till top