kampenmedpco.blogg.se

pcos ,2 barn , 1 katt och 1 gubbe + hus på landet i sköna norr.

v32 + gissningar ..

Allmänt Permalink1
Jag glömmer som vanligt att lägga ut här varje vecka. Men här är magen v 31+0. Vilket va i måndags såklart. 

Från nästa vecka får ja föda här i stan om bebis skulle få för sig att komma ut alldeles för tidigt. Men de tro ja inte den gör. Och hoppas den stannar iaf till v 37. Bebis ligger iaf väldigt långt ner då man kan känna huvudet sa bm när ja va till fl för nån v sedan. Så skulle tro att snart är den fixerad då de ilar väldigt ibland i tappen.  
Nu har ja verkligen börja längta efter förlossningen då de enda börja närma sig! De är max 10v kvar till bebis är ute! Hur fort går de inte.. Helt galet. 
Ha även börja fundera på namnen mer å mera. Känns som rätt? Jo de tro ja. Hur kommer bebisen se ut? Blir denna större och mer lik mig denna gång? Jag hade massa svårt hår när jag föddes. Kanske har denna bebis hår när den föds?

Den enda rädsla ja känner inför förlossningen är att inte hinna in och få penicillin i tid. De vill att ja ska va inne minst 2h innan för att få det. Inte lätt att veta det 🙄 Speciellt när min mamma har 5.5h körtid hit och de beräkna att förlossningen ska ta ca 6h denna gång. 😲 ja hoppas de dröjer lite längre så vi inte behöver lämna milija på fsk eller hos någon annan. I värsta fall blir de att hon får följa med och sitta med pappa på Bb sidan. 
Anledning till de 2h kanske ja skrivit om innan? Ja minns inte. Men de är iaf pga att ja har gbs i urinen och de kan föras över till bebisen om ja inte får behandling under förlossningen. Vilket kan leda till blodförgiftning,hjärnhinneinflammation eller lunginflammation hos bebisen. Vilket vi såklart vill undvika! Annars längtar ja så mycket efter att få föda barn igen! Till top