kampenmedpco.blogg.se

pcos ,2 barn , 1 katt och 1 gubbe + hus på landet i sköna norr.

Är liten oplanerad?

Allmänt Permalink1
Nej. Väldigt planerad och samma procedur som med milija ❤

Efter att ha varit utan skydd typ sen hon föddes så valde vi att ringa till Livio fertilitetskliniker i Umeå. Fick tid för undersökning i november förra året. Och sedan recept på letrozol. I mars åt jag sista kuren (kur nr 4 tro ja de blev) och jag blev gravid och fick plus i april. Efter lång väntan så kom de äntligen!
Nu pratar blivande storasyster om bebisen i mammas mage dagligen. Hon älskar bebisar och längtar till jul då den lilla är beräknad. 

Idag går jag in i v 12 (infogat en bild på morgonbulan innan toabesök för sen försvinner den ner ) . Tiden går sakta men endå fort.

Hittills ha graviditetens skulle ganska mkt.
Haft andra sug denna gång och även varit illamående efter 2v sjukdom. Men de gick om sig som tur va. 
Har börja känna av ligamenten redan och blir fort öm i svanken vid jobb och promenader. Anar att de är fogarna som börja spöka redan. Med milija kom foglossningen v15. Hoppas kunna jobba 100% till v 32. Men vi får se 🤞🏻 är ledig 7v i sommar så kroppen kommer få vila bra mycket. Vilket den inte fick med milija eftersom ja blev gravid i nov och fick gravpenning i juni. Hade då jobba 100 hela vägen till v30. 

Har ännu inte gått upp i vikt. Hoppas de inte blir så mkt då ja redan är tyngre än starten med milija. Ligger på +9kg kanske. Så hoppas på att de inte blir de 13kg som första gången 😅

Känns otroligt skönt att slippa va höggravid på sommaren! 

Till hösten börjar alla möten hos bm. Men nu längta jag mest till juli och rul . 

Ha redan svårt att komma ner i mina byxor trots ingen viktökning. Haha! 

Ska försöka uppdatera om varje vecka nu när ja har något att skriva om. 

#1 - - Anonym:

Roligt att du svarade på min fråga. jag gissade på att detta pyre blivit till på samma sätt men ville fråga fint. Hoppas du får må okej och orkar det du vill.jag var gravid juli-april vilket var en skön tid att vara gravid. gick upp 9 kg men fogbesvär från v 19. jobbade 100% till v 25. sen 50% till v 35.

Svar: självklart. svarar på alla :) tack! jag mår toppen. känner mig inte gravid förrän sockret är lågt och jag mår illa. och större bröst. ja att slippa sommarens heta väder är skönt denna gång. foglossning är inte roligt. hoppas slippa sjukskrivning men de bestämmer kroppen. men tro de ska gå bra när ja är ledig 7v i sommar så:)
kampenmedpco.blogg.se

Till top