kampenmedpco.blogg.se

pcos ,2 barn , 1 katt och 1 gubbe + hus på landet i sköna norr.

sista dagen..

Allmänt Permalink0
Sista dagen på v 38. Idag har vi skottat och skottat och vilat och myst. Inte gjort så mycket alls. 

Imorgon ska jag passa på att städa igenom huset igen. Milija ska på förskolan för första gången på 3 v. Hoppas de inte blir någon ny sjukdom. För de orkar vi inte med nu. Vi är nu helt friska och hoppas på att få va det december ut. 

Kan ju ha henne hemma så vi slipper sjukan men hon längtar så efter sina kompisar och fröknar så hon får gå denna vecka. Så ha hon träffat dom om bebis kommer tidigare än bf. Hon har eg 2 v kvar på schemat innan hon blir julledig och sen är hemma med pappa på föräldraledighet från januari. Men man vet ju aldrig när bebis kommer så vi måste passa på medan hon fortfarande kan gå. 

Jag älskar att ha henne hemma. De är så mysigt. Trots att hon är i en mindre rolig 3årsperiod just nu. Men skönt att få göra de ja vill en hel dag och vila om jag behöver. Vilket säkert kommer behövas imorgon efter att ha skottat 1dm tösnö. Sjukt tungt! Men skönt att röra på sig lite. Och de va så skönt väder även om de vräksnöat hela dagen. Va ute 2 h med familjen,milija älskar att va ute oavsett om de är snö,regn,varmt eller kallt. 
Till top