kampenmedpco.blogg.se

pcos ,2 barn , 1 katt och 1 gubbe + hus på landet i sköna norr.

v27

Allmänt Permalink0

Senaste veckan ha verkligen flugit förbi. Vi ha haft besök av min syster och hennes kille mellan torsd och sönd. Vi ha även blivit förkylda hela familjen igen. Så de blev 2 dagar VAB förra veckan. Men nu är lilla damen piggare. Annat med hennes föräldrar. Men i veckan väntar 4 dagar jobb och 2 möten.. 

Hoppas på besked från fk Ang sjukskrivning oxå men de lär dröja säkert. De ville ha komplettering från läkaren på varflr ja inte kan jobba heltid . jobbar 5 v till innan de blir gravidpenning iaf. Så ja hoppas ja får pengar i efterhand för de 50% ja inte jobbat. 
Ibland kan ja knappt resa mig upp. De blir värre och värre trots att ja bara jobbar halvdagar . Men de är väldigt slitsamt på jobbet just nu. Och så försöker ja röra mig lite på fritiden för att inte bli stel. Även om de gör fruktansvärt ont så vill ja inte bli liggande. Då haltar ja hellre fram och håller igång lite endå.

Vi är även mitt upp i renoveringen av milijas rum. Inte mkt kvar nu. Längtar så att få inreda med hennes nya grejer! 😍 
Btw, hon är redan världens bästa storasyster. Pussar och gosar med magen varje dag. Vill känna bebisen sparka.

Köpte även en overall till bebis i helgen när vi va på stan, milija tog den och så att bebis vill ha den😍 längtar så efter att stoppa ner bebis i den! Nu är de bara 97 dagar till bf. Förhoppningsvis är den redan ute då! 

Till top