kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

vecka 28 och ny barnvagn.

Allmänt Permalink0
Denna v har nog varit de värsta hittills. Foglossningen är hemsk. Endå bråkar ja med mig själv och rör mig lite mkt på fel sätt. 
Magen har dessutom exploderat denna vecka.

V28 början på veckan.

Och i mitt3n av veckan.. 

Storasyster längtar mer å mer. Nu är dessutom hennes rum helt klart. Så himla skönt! Och hon sover bättre sen vi börja söva med att bara sitta på en stol vid sidan av hennes säng ist för ligga breve. Hon sover sämre när hon är på förskolan. Blir mkt för henne där. Speciellt när hon inte sover dagtid nått nu. Idag hämtade vi hem barnvagnen får  grannen som vi köpt. Gammal hederlig Emmaljunga syskonvagn. Blir bra i vinter om ja ska gå promenad själv med Kidsen . ❤ ska bara tvätta upp den så den är ren. Milija gillar den. Mycket plats att sitta på just nu. 
Rullar lätt på asfalten iaf. Men vi får se hur den går på snön sen. Den är iaf i jättebra skick för att va så gammal. Lite trött i fjädring men vad ska man förvänta sig av ett chassi från 05 :) 

v27

Allmänt Permalink0

Senaste veckan ha verkligen flugit förbi. Vi ha haft besök av min syster och hennes kille mellan torsd och sönd. Vi ha även blivit förkylda hela familjen igen. Så de blev 2 dagar VAB förra veckan. Men nu är lilla damen piggare. Annat med hennes föräldrar. Men i veckan väntar 4 dagar jobb och 2 möten.. 

Hoppas på besked från fk Ang sjukskrivning oxå men de lär dröja säkert. De ville ha komplettering från läkaren på varflr ja inte kan jobba heltid . jobbar 5 v till innan de blir gravidpenning iaf. Så ja hoppas ja får pengar i efterhand för de 50% ja inte jobbat. 
Ibland kan ja knappt resa mig upp. De blir värre och värre trots att ja bara jobbar halvdagar . Men de är väldigt slitsamt på jobbet just nu. Och så försöker ja röra mig lite på fritiden för att inte bli stel. Även om de gör fruktansvärt ont så vill ja inte bli liggande. Då haltar ja hellre fram och håller igång lite endå.

Vi är även mitt upp i renoveringen av milijas rum. Inte mkt kvar nu. Längtar så att få inreda med hennes nya grejer! 😍 
Btw, hon är redan världens bästa storasyster. Pussar och gosar med magen varje dag. Vill känna bebisen sparka.

Köpte även en overall till bebis i helgen när vi va på stan, milija tog den och så att bebis vill ha den😍 längtar så efter att stoppa ner bebis i den! Nu är de bara 97 dagar till bf. Förhoppningsvis är den redan ute då! 

u Hur kan man skaffa fler än 1 barn?

Allmänt Permalink0
En fråga ja ställt mig själv många gånger under Dessa å 3 år med vår dotter. Inte på ett dåligt sätt utan hur funkar det med att dela på den kärlek man har för sitt barn? Jag älskar henne så ofantligt mycket att ja går sönder.. Hur ska jag kunna älska ett till barn lika mycket? (Även om jag vet att man gör det) hur ska jag kunna ge både henne och bebis den kärlek som dom är värda? Kommer jag räcka till? 

Just nu har jag just sövt om milija. Hon ligger med huvudet på mitt bröst och sover så gott. Ja blir så tårögd när jag tänker på hur mkt hon betyder och hur mycket jag älskar denna tjej. Hon är hela min värld. Och jag vet att hennes småsyskon också kommer att vara det. ❤
Till top