kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

Sömn

Allmänt Permalink0
Vad är det.. 
Senaste månaden har jag sovit så fruktansvärt dåligt pga smärta. Vaknar ofta på nätterna. Börja va jobbigt.. men bara att vänja sig antar jag. 

Sista 2 nätterna har Milija dessutom varit rädd för saker som låter och för mörkret. Så inatt sov jag och hon i gästrummet och natten före sov hon hos oss. Vilket gör att jag sover ännu sämre.. för då kan ja inte göra mig som jag vill. Och även hennes sömn blir störd. 

För mig har sista månaden resultera i att (tillsammans med en jobbig smärta i ryggen som gör att jag spänner mig) jag har börja få huvudvärk senare på dagen. Så värmekudden är min bästa vän nu. Vill inte äta för mkt Alvedon heller även om de skulle behövas maxdos varje dag. 
Blev erbjuden morfin vid sjukskrivningen i aug. Men det vill jag verkligen inte ha. 

Så nu har jag tagit fram min trogne vän fitbit för att se hur nattens sömn blir.


Magkänsla

Allmänt Permalink0
Inatt hade vi en vaken natt jag och vår stora tjej. Eller jag mer än henne när hon väl kommit ner i varv efter blivit livrädd och kommit in till oss. 

Jag fick en sån stark känsla av att det inte är länge kvar innan bebis kommer ut. Vet inte varför heller.

Magen har iaf sjunkit ner sista 2 dagarna. Så kanske va nått undermedvetet som visste om det inatt. Hur som så börjar det bli mer och mer spännande ju fler dagar det går. 

Har mycket sammandragningar oavsett om ja vilar eller inte. 

Hade idag besök av min kollega som också väntar barn i dec , den 24 😅👍🏼 så de skiljer 1 dag på oss. Hon väntar en liten pojke. Ska bli spännande å se när hon åker in! Vore ju hemskt roligt om de sker samtidigt. Chansen för det är ju dock inte så stor eftersom de är många dagar på en månad. 

jämförelse v37

Allmänt Permalink0
Dålig bild från v 37 med milija men här är en jämförelse mellan bebis och henne i på samma dag i graviditeten 💜

Ingen större skillnad. 
Till top