kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

v15

Allmänt Permalink1
liggande bild från imorse. Då låg bebis på vänder sida och hittade sig ovanpå en full blåsa. 
Stående bild ä r från tidigare i veckan. Här ingen direkt mage ännu. Är mindre med denna bebis än med dottern ❤ men ja har dessutom extra vikt sen innan oxå.


känner kittlande

Allmänt Permalink0
Sedan några dagar tillbaka tro ja att ja känner bebisen. Kittlande precis som med Milija i v15. Nu vet ja ju hur de första känns som. Och de är precis som små fladdrande fjärilar. Endå så känns de som att den inte växer något även om ja ser att livmodern är högre än benet nu. Är mer nojig för ma denna gång. Börja närma mig spökveckorna så de kanske är därför. Men ja har ännu ont i brösten,har växtvärk av och till,de drar i gästerna när jag hostar och foglossningen blir värre och värre. Och så ha ja ju senast igår känt fladder . Så de är nog någon som sprattlar och växer där i ❤

Just ny är ja förkyld,hosta och halsont. Tar astmamedicin regelbundet men ska göra uppehåll å se om de är därför ja har så ont i halsen.. för de är just där pulvret hamnar vid inhalationen. Så vi får se om de blir bättre eller sämre. 

Midsommar är snart över och vi ha haft besök av min lillasyster och hennes kille. Milija älskar dom och är som frälst när dom är här. Just nu ligger hon och myser i mosters famn som om hon träffar henne varje dag. Hon är inte blyg alls och ska kramas massor. 

De åker hem imorgon. Sen dröjer de 2 v innan hennes momma och gammelmomma kommer och hälsar på. Kanske vi passar på att gå ut och äta igen då dom blir några dagar ❤🤞🏻

Just ja! Vi ska på bröllop i aug. Då är jag i v22 typ. Tips på klänning mottages tacksamt! :)

v14

Allmänt Permalink1
V14 i söndags.
Idag fick vi kallelsen till rul! Yey

Till top