kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

ultraljud

Allmänt Permalink2
Då va ultraljudet gjort. Vi hade hoppats på att få veta könet. Men den lilla knep ihop så de gick ej. Men en känsla på en lillasyster infinner sig mer och mer. Ska bli spännande när den kommer ut. Vi (läs jag försöker övertala sambon Ang tjejnamnet) har 2 fina namn. Oavsett vad de blir är vi lyckliga över den spralliga bebisen som växer sig starkare för varje dag. 


Blev flyttade 1 dag så bf är nu 23 dec :) (snälla kom tidigare!!)


v19

Allmänt Permalink1
Och 2 dagar kvar till rul! Börja bli nervös. Vi hoppas få reda på vem de är däri som växer och frodas. 
Nu sägs den vara 20cm lång och har börjat höra ljud utifrån.


v17 lider mot sitt slut.

Allmänt Permalink0
På söndag byter vi vecka igen. Då till v18. Börja närma sig ultraljudet. Ska bli så spännande! Vi hoppas på att få veta men i denna stad är de ingen självklarhet. Allt beror på vem bm är som gör ul .. :/ Och så måste vi fixa barnvakt för barn får som sagt ej vara med där inne. Annars kan inte sambon följa in. 

I magen växer de så de knakar. De sprattlar mer och mer för varje dag. Magen är ännu nästan intill platt. Men de gör inget 😊
Livmodern ha dock ökat i storlek så nu syns den väldigt väl. Den känns även när jag står upp. Vågen står stilla (ganska skönt!) På samma siffra ännu. +/- 1 kg varierar den i. 

Foglossningen har blivit lite bättre nu när ja inte jobbar. Kan dock ej gå hela rundan utan att börja halta men bättre än innan då ja knappt kunde gå alls. 4 v ledig kvar så de känns bra att kroppen får vila. 


Till top