kampenmedpco.blogg.se

pcos ,2 barn , 1 katt och 1 gubbe + hus på landet i sköna norr.

Oj vad tiden rusar..

Allmänt Permalink0

Nu hinner ja knappt med längre. Veckorna bara flyger iväg.. minns i te när ja skrev sist,men då har minnet börja svika oxå när man ska tänka på allt. 

Iaf så ha vi ju varit på 18 mån kollen. Gick bra. Tokflenna som ja vet inte vad när hon skulle mätas,vägas och stickas i armen. Mindre bra dag. Men fick ju se såpbubblor för första gången iaf :) 
Hon väger nu 9880g och är 81,5 cm.
Vilket innebär att sen sept har hon vuxit 6,5cm och gått upp ganska precis ett kg sen okt, ❤
Hon kunde stapla klossarna hon fick, hon kunde rita fina streck,ingen skelning,hon har ca 30 ord (riktig babbelunge!!), kan alla kroppsdelar när man frågar var dom är,maten är de sisådär med men hon ökar ju iaf stadigt i vikt endå. 

I helgen fick hon biverkningen av sprutan, hög feber i 2 dygn. Nu är den tack å lov borta. Men då har hon ist slitat m att vilja sova i vagnen hemma dagtid som hon gjort sista veckan.. vi som kommit så långt! Men 1steg fram å 3 bakåt. På alla plan nu..

Vi har böjat använda lite av storlek 86. Men endast nått par byxor och pyjamaser. Alla pyjamaser är typ gjorda för barn som sover spikraka. Böjer hon benen blir storlek 80 som shorts.. så dom har vi nu lagt undan och tagit fram 86/92 ist. Så slipper hon kalla ben på natten. Eftersom hon hatar täcke. Annars är storlek 86 alldeles för stort för vår smalis. 

Annars då? Inget speciellt, vi bråkar,jobbar,sover ibland om vi har tur,äter och så börjar de om igen, vi har verkligen en dam med humör. 
Jag har införksaffat en ny kärlek. (Just nör hon började vilja sova i vagnen dagtid) en sele från Lenny lamb, otroligt vacker och skön! Men den får ja visa en annan dag. 

Nu ska ja söva ungen vidare,hon ha sovvägrat idag så hon va inte en lätt match ikv.. 💪🏼😵

Till top