kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

Bloggtorka delux

Allmänt Permalink1

hinner inte med mig just nu. Men en liten uppdatering kommer här.

Nattamningen är över vilket resulterar i en tjej som sover nästan hela nätter. Kan vakna 1-2ggr för att möblera om lite. Men sover fortfarande i vår säng. De gör inte så mkt när hon sover så pass bra nu. De ha hänt så mycket i utvecklingen sista tiden så man hinner knappt med längre.

Nu är hon i sista utvecklingssteget och de märks. Denna dam har en vilja av stål.. 😅
Ja hon har ju de hon brås på men de är kämpigt vissa dagar. 
Jösses! Haha

Jag jobbar och står i. Så himla skönt att va tbx på jobbet. Trivs så fruktansvärt bra på den nya avd. Alla är så välkomnande.

Snart är de jul och på fredag kommer mina föräldrar hit och firar jul med oss. Vi har i år fixat vår första levande gran, så himla mysigt 😍 doftar så gott! 

Stort avslut i våra liv.

Allmänt Permalink0

Vår amningsresa är nu över sen några dagar tillbaka. Känns bra men tomt i hjärtat efter 1 år 3 mån och 19 dagar 😍 de har varit de bästa men jobbigaste ja gjort för vår tös. Helt klart värt det. Avslutet gick så lätt. En natt och sen va e över. Även om hon fortfarande vaknar på nätterna då hon blev sjuk precis efter oxå, så nätterna ha varit oroliga men hon ha kunnat somna om liggandes på mig. Vilket är otroligt. Hade aldrig funkat för en månad sedan. Nu somnar hon även så hos pappan. Hon va redo och accepterade ett nej, blev lite sur men inte mer med det. Så mycket har hänt sista tiden så vi är chockade här hemma.
Inte så många som läser här kanake men denna blogg blir lidande men nu jobbar ja även igen så ja lägger tiden på familjen ist. Kommer upp lite sporadiska inlägg här å där men inget regelbundet som vid graviditeten.

Till top