kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

Bebisbesiktning

Allmänt Permalink0
Bebisbesiktning idag. 
SF mått 34 (+1cm på 2v)
❤ 144 
Lite ruckbart huvud ännu. Men ligger långt ner. Även jocke fick känna på huvudet idag. 👍
Mitt blodtryck 122/75
Tog inga stick i fingret då ja hade så bra värden sist.
Vikt 77kg (62 kg som start) hon förstår inte vart de kilona lagt sig.
På lördag är du färdigbakad och får komma när du vill lilla sparv! 
Idag nyttjade vi även ica maxi rabatt på barnkläder 😍 hittade två pack m bodys och ett par byxor som hörde till. Ursöta!
Storlek 68Sammandragningar

Allmänt Permalink0

Ja de är en stor del av vardagen ja går runt och ser ut ungefär såhär.. Ska bli skönt att slippa ha dessa jämt sedan.

stickningar

Allmänt Permalink0
ikväll har vi en livlig krabat,den rör sig så de sticker och trycker ner i muttasjärvi 😂 inte behagligt för 5 öre. känns som ja ska kissa på mig när som helst.
proppen har även lossnat mera. Gubben blev lite nervös då. men de va förra veckan,dock lossnar de mer å mer. så de känns lite spännande. bebis får komma efter lördag då är den helt klar. vill hinna med träffen hos bm på torsdag först.

har varit fruktansvärt trött sista veckan,idag tog jag mig en tupplur i gubbens knä innan middagen. oj så skönt. då är ja pigg någon timma men sen dalar de rätt fort igen.
nu har ja nått dendär punkten där ja känner att de skulle va skönt att ha bebis på utsidan så ja kan röra mig som jag vill igen. Utan att de ska bli sammandragningar av minsta lilla och att de gör ont i fogarna. Men nu är de inte långt kvar. har ja levt med ont sen v15 så kan ja klara ett tag till. för ja vet ju inte när de släpper efteråt.

är med i en bf augusti 2015 grupp på Facebook,där är de redan runt 16/17 bebisar som kikat ut av olika anledningar. blir inte mindre längtan när man ser alla sötnosar! är en tjej där som är härifrån å vi har båda tid hos bm på torsdag m 30 min mellan, så då ses vi nog i väntrummet 😄 lite roligt!

Känns fortfarande helt ofattbart att vi snart är föräldrar. vi har snart ett barn tillsammans,livet kan inte bli större än så! 💗
Till top