kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

Norr

Allmänt Permalink1
Jag kan säga att jag bor i norra norrland. Och de senaste dagarna har det kommit massor av snö. Skrev ju att jag skottade igår. 15cm blötsnö. Tung som betong, å vi har rätt mkt att skotta dessutom och ingenstans att hä all snö då vi har en knepig gård. Sen när gubben kom hem fick han ut å skotta igen för att det fortsatte och snöa hela eftermiddagen och kvällen. Upphåll inatt och nu vräksnöar det igen! 

Jag älskar snö,men nu får det vara nog. Det är roligt med snö och de är roligt att köra vil när det är snö,men inte när allt flyter ihop för att vägen är oskottad och man inte ser vart vägkanten är.

Såhär ser det ut från vardagsrumsfönstret.
Nu har det lugnat sig lite men de snöar fortfarande jätteflingor. Tack min älskade,

Allmänt Permalink0
Nu efter vi ätit middag så blev vi proppmätta och gubben gjorde ett försök till att spänna ut magen. Då säger ja vänta ska vi mäta (med min) å så drar ja upp fleesen ,under har jag ett tajt linne som visar magens storlek, varpå han säger.
- Jag tror du kommer få en fin liten mage.

❤️

Salamifrossa

Allmänt Permalink0
Jag är tokig i salami och som dom flesta vet ska man ju inte som gravid äta salami. OM den inte varit fryst i 3 dygn först. I måndags köpte ja ett paket då ja hade världens sug! Så idag blir det salamifrossa! Kan äta ett helt paket bara som de är. Jag älskar salami!! 

Så nu blir det frukost och sen ut och slita ut ryggen lite så gården blir skottad!
Till top