kampenmedpco.blogg.se

Här berättar jag om min vardag med pcos och livet på landet med familjen.

när de inte räcker till

Allmänt Permalink0


Ja då får man ta hårsnodden som man har som reserv på jobbet. dom går att knäppa men då gör de bara ont och är obehagligt då det blir precis på livmodern.

idag har det varit rörelse igen när jag vilat.
några buffar och har som kittla till som att de går en våg där inne.

sommarn

Allmänt Permalink0
idag valde ja semesterperiod. Nr 2, just för att gubben har den. och det kan ju vara roligt att ha samma när man har barn sen. ist för att ha olika perioder och man inte kan göra något tillsammans under sommaren. även om säkert gubben blir föräldraledig nästa sommar så valde ja så endå. får se om jag får den eller inte.
kommer ju endå va ledig hela sommaren iaf.

från och med idag är jag tillsvidareanställd i kommunen. förhoppningsvis får jag en egen tjänst nästa år 👍 skönt att ha en tjänst i kommunen iaf så man har något att komma tillbaka till efter föräldraledigheten. en stor säkerhet för framtiden! just nu jobbar jag 100% fram tills jag går på havandeskapspenning och semestern.

bara vi varit på rul ska jag söka för det. förmodligen får jag det då jag har ett tungt jobb och mina höfter redan börja ge sig till känna. ryggen är fortfarande ok.

kläder och dagens mage

Allmänt Permalink2


lite av de ja fick med mig från de ja hade som barn. kommer förmodligen få hit lite mer saker om dom kommer å hälsar på i påsk. hemmastickat ville ja såklart ha med. lite annat och en filt som min mor hade som barn.

och dagens jag.
Till top